Készleten

KORDA COMPAC 13″ Botzsák (3 botos)

52.500Ft

Cikkszám: b5711902faf2 Kategóriák: ,

Leírás

Termékfejlesztő csapatunk maximális párnázottságot és védelmet akart elérni anélkül, hogy a piacon gyakran látott ‘tömegtermék’ érzését keltené az eredmény. Néhány trükknek és okos dizájn megoldásnak köszönhetően sikerült vékony, mégis tökéletes méretű botzsákokat és bottáskákat alkotniuk. Mindegyiket úgy tervezték, hogy elférjenek bennük a legmodernebb, nagyméretű orsók és az 50mm-es keverőgyűrűk, valamint mindegyikük kapott egy diszkrét zsebet az ólom tárolására.

Botzsákjaink jól átgondolt tároló rekeszeket tartalmaznak a távolságmérő pálcák és leszúrók részére. Merítőszákunk nyelét a zsák gerince mentén tudjuk szállítani, míg a mindkét oldalon megtalálható pántokhoz extra bottáskákat, lebegő mérlegelőt stb tudunk erősíteni. Fogantyúit úgy helyezték el, hogy a zsákot könnyedén lehessen szállítani és az autóba be vagy abból kipakolni. Ha pedig csupàn talicskán szeretnènk szàllitani, akkor a párnázott vállpánt egyszerűen levehető.

A 3 botos, 3 méteres botokhoz készült zsáktól, az 5 botos, 3.90 méteres botokhoz valóig választhatunk a palettáról, attól függően, hogy mire van szükségünk. Ráadásul még a legnagyobb méretűek is meglepően kompaktak lettek!

Párnázott bottáskáink tökéletes megoldást nyújtanak egy darab bot szállítására, de bármikor hozzá tudjuk csatolni őket a botzsákunkhoz, ha szükségünk van egy extra botra. Cipzára a táska hátulján fut végig, hogy elkerüljük a varrás esetleges becsípődését a táska nyitásakor/zárásakor.

Méret: 212 x 30 x 13 cm

További információk

no

Márka