Méret: 30 g

Készleten

HALDORÁDÓ Pellet Feeder Complete 30 g – 2 db

1.190Ft

Cikkszám: 4e3c1dbf5e4a Kategóriák: ,

Leírás

Pellet Feeder Complete a Pellet Feeder kosár gubancgátló cső nélküli változata, egy olyan speciális eszköz, ami kifejezetten a sok, darabos szemcsét tartalmazó etetőanyagokhoz, a Pellet Packhoz, illetve a szemes anyaggal és pellettel dúsított etetőkosaras keverékekhez ajánlott. Remekül használható a finomszemcsés, gyorsan oldódó, nagy felhőt képező keverékeknél is, amikor lebegő csalival kombinálva, rövid horogelőkével kívánjuk a halakat horogra csalni. Hogyan tudtuk mindezt elérni?

Íme a jellemzői:
– Megnövelt, kibővített drótozásnak köszönhetően az átlagostól nagyobb a tárolókapacitása.
– A három nagy borda összefogja, megtartja a belenyomott pelletes, vagy szemes csalival vegyített etetőanyagot, amely vízbe érkezés után gyorsan kioldódik belőle. Garantáltan nem ragadnak, szorulnak a szemek a bordák közé.
– Tökéletes, áramvonalas forma a nagy dobások érdekében.
– Megtöltve úgy repül, mint az ágyúgolyó!
– Rendkívül masszív, strapabíró minden méret, kézzel összeroppanthatatlan.
– Speciális felületkezeléssel elért, különösen szép színezet.
– Minden csomagban 2 db termék található, az egyik zöld, a másik fekete.
– Kettő méretben, 30 és 40 grammos kivitelben kerül forgalomba.

További különlegessége
A kosár ún. in-line, azaz csúszó rendszerű kosár, amely felső ütköző nélkül is gondoskodik a hal biztonságos megakasztásáról. Hogyan? A feederkosár vastagabbik végében található egy nagyméretű lyuk, amelyet kibélel egy rugalmas gumicső. Ebbe egy pont tökéletesen passzoló forgót helyeztünk. Ez a forgó csak annyira szorul, hogy amikor a hal felszippantja a (rövid előkére kötött, felcsalizott) horgot, behúzza azt a szájába. Menekülés és fárasztás során a kosár felcsúszik a főzsinóron, meggátolva a horog ütötte seb kitágulását és a hal elvesztését.

Használatbavétele
Nincs más teendő, mint a kosár műanyag csövén átvezetni a főzsinórt (vagy dobóelőkét) és a forgóba belekötni. A forgó másik végébe pedig bele kell kötni (vagy hurkolni) a horogelőkét. A végszerelék összeállítása kb. 1-2 percet vesz igénybe. Nagyon hatékony a pontyfogás során!!!

További információk

no

Márka