Készleten

HALDORÁDÓ Bevonatos főzött csalizó bojli – TripleX 18 mm

1.290Ft

Cikkszám: 9bce838dc602 Kategóriák: ,

Leírás

A Carp Bolilie termékpalettán a speciális csalizó bojlik is megtalálhatók. Ezek igazán érdekesek és attraktívak, ugyanis találunk közöttük bevonatos süllyedő, balanszírozott, és pop up csalikat is. A „Coated”, azaz bevonatos bojli a legfogósabb nagyhal-csali a Haldorádó termékpalettáján. Intenzív aromával rendelkező panírozott csalizó bojli, mely a külső panírnak köszönhetően a vízbe érést követően azonnal kifejti hatását, mivel folyamatosan áramlanak ki belőle a különböző étvágyfokozó attraktánsok, melyek táplálkozásra ösztönzik a halakat. Emellett jól kitűnik a többi vízbe szórt bojli közül, így hamarabb juthatunk el a kapásig.

Carp Boilie Long Life Coated – TripleX / Bevonatos főzött csalizó bojli – TripleX
TripleX fantázianevű csalink, 3 különböző nagyon népszerű arománk a Nagy Ponty, Tintahal és a Frankfurti kolbász keveréke. Így van benne édes, halas és fűszeres aroma is. Nagyon érdekes, hogy ezek mindegyike kiérződik, de együtt – megfelelő arányban keverve – mégis nagyon harmonikus és különleges aromakeveréket képez.
TripleX az év bármely időszakában hatásos, akár önmagában, akár más csalikkal kombinálva.

Jellemzők:
– Olyan egyedi bevonatos csalizó bojli, amely a legfogósabb nagyhal-csali a Haldorádó termékpalettáján!
– A „Long Life”, azaz főzött (piros tetővel és címkével ellátott) változat minimum 72 órát kibír a vízben
– 6 nyerő ízben kapható: Black Squid / Fekete Tintahal, Big Fish / Nagy Hal, Sweet Pineapple / Édes Ananász, Spicy Red Liver / Fűszeres Vörös Máj, TripleX és a Coconut & Tigernut / Kókusz & Tigrismogyoró
– Mérete: 18 mm
– Kiszerelés: 70 gramm

További információk

no

Márka